(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-MK9KP3F');
schanskorven-met-kozijnen-1552315448.jpg

Vaste maat? Geen probleem!

U wilt misschien al langer zelf een schanskorf maken of meenemen in uw tuinontwerp, maar zit wellicht gebonden aan vaste afmetingen. Herkenbaar! Een doorsnee tuin bestaat immers niet en anders wordt u allicht wel verrast door uitsparingen, doorgangen, kozijnen of anderszins iets waardoor iets niet lijkt te kunnen.
 
Maar geen nood! Want juist dan is het ontzettend interessant om even verder te lezen. Met schanskorven op maat kunt u deze helemaal naar wens aanpassen aan de omgeving, in plaats van de omgeving aan de steenkorf.

Zelf een schanskorf maken?

Het maken van een schanskorf wordt vaak onderschat. Hier komt namelijk veel bij kijken. Zoals het maken van een ontwerp, de grond effenen en het soort steenvulling u hiervoor wilt gebruiken. Bij Nacon leveren wij een “kant-en-klaar bouwpakket” voor de schanskorf. Hierbij zijn de schanskorven volledig voorgemonteerd en deze komen we bij u thuis leveren. Bij de levering zit een beschrijving zodat u zelf aan de slag kunt. Wilt u hier meer over lezen? Bekijk dan de doe-het-zelf pagina.

202,5x22,5x45.jpg


Diverse mogelijkheden


Hoewel zijn uiterlijk robuust en onbuigzaam lijkt, is een schanskorf ontzettend flexibel. Een schanskorf is dan ook in diverse vormen te maken. Kijk hieronder maar eens naar de foto’s wat er allemaal mogelijk is.
 
 

Schanskorf Zeeland
schanskorf-tricht-1496476229.jpg

Ziet u hoe goed de schanskorf is toegepast en deze naast een functionele ook een decoratieve rol vervult in de verschillende tuinontwerpen? Voor ons als bouwers is het meest gunstige scenario die waarin de schanskorf eindigt op een hele maas. Maar lukt dit niet, dan is er alsnog geen nood aan de man, want dan breien wij er zelf een eind aan! Of nou ja, eigenlijk lassen wij er een eind aan waardoor er geen scherpe punten uitsteken en de schanskorf netjes is afgewerkt.

Maatwerk is onze standaard!

Weet u al precies hoe u de steenkorf in uw tuin wilt toepassen? Wij maken de schanskorven geheel naar uw ontwerp op maat in onze eigen werkplaats. Daardoor is geen vorm of afmeting te gek voor ons: van rond tot golvend en van schuin tot uitsparingen en doorgangen of kozijnen, bij Nacon behoort het allemaal tot de mogelijkheden.

schotman-wijk-en-aalburg-1484833672.jpg
Group 105.jpg

Ontwerp uw eigen schanskorf

En zijn uw ideeën nog niet concreet genoeg? Gebruik dan onze super handige online ontwerptool op de website. Daar kunt u zelf aan de slag. Sinds we dit geïntroduceerd hebben op onze website zien wij de meest prachtige ideeën met steenkorven tot leven komen. Geweldig! Komt u er niet uit? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Ik en mijn collega’s helpen u graag!

Kees-Jan
Schanskorfspecialist