(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-MK9KP3F');
Group 105.jpg
068b0fb2-c67f-42f9-8aa7-a0c40123137a.JPG
SAM_9802.jpg

Ervaring die u verder helpt!
Door onze ruime ervaring zijn wij in staat om voor elke klant een passend product op te leveren. Maatwerk is bij ons de standaard! Met een ruime voorraad kunnen wij elke bestelling binnen vijf werkdagen leveren op locatie. En onze medewerkers zijn door hun jarenlange ervaring uitstekend in staat om u van advies te voorzien.

Uw materiaalkeuze is bepalend
Wij kunnen u helpen met het maken van een goede keuze voor uw beoogd project qua materiaalkeuze. Maar ook op het gebied van realisatie en uitvoering is uitgebreide kennis voorhanden. Nacon heeft een nauwe samenwerking met haar leveranciers en is dan ook in staat om snel en accuraat te schakelen. 

 

Bezoek onze showtuin
Dit vak kent voor ons geen geheimen. Het persoonlijke contact met u als klant vinden we vanzelfsprekend. En mocht u behoefte hebben aan inspiratie kunt u uiteraard een bezoek brengen aan onze schitterende showtuin waar we tal van oplossingen en toepassingen hebben staan om de vele mogelijkheden te demonstreren.

 SAM_4224.JPG

Waar maatwerk de standaard is!

SAM_0013.jpeg

Vakmanschap voor iedereen
Nacon weet zowel de particuliere, als de zakelijke markt perfect te bedienen en geldt als een kennisbastion en vraagbaak voor hoveniers en andere vakmensen die van onze schitterende oplossingen gebruik maken. Voor een grote klus zijn we niet te klein en voor een kleine klus niet te groot. 

Met Nacon bent u gegarandeerd van uitstekend vakmanschap tegen scherpe prijzen!