(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-MK9KP3F');
schanskorf-tussen-gemetselde-muren-wijk-en-aalburg-1516436675.jpg
schanskorven-met-kozijnen-1552315332.jpg SAM_8278.jpg

Een schanskorf voor vele toepassingen

De bouwmethode van de schanskorven is zeer flexibel, waardoor de korven ook zeer geschikt voor grondkeringen en andere bouwkundige elementen in uw tuin, woon of werkomgeving. Schanskorven worden ook veelvuldig toegepast als schutting of erfafscheiding. Voordeel van een schanskorf schutting of tuinafscheiding is de lange levensduur en het gebruiksvriendelijke onderhoud.

SAM_5769.jpg

Een schanskorf voor vele toepassingen

De bouwmethode van de schanskorven is zeer flexibel, waardoor de korven ook zeer geschikt voor grondkeringen en andere bouwkundige elementen in uw tuin, woon of werkomgeving.
Schanskorven worden ook veelvuldig toegepast als schutting of erfafscheiding. Voordeel van een schanskorf schutting of tuinafscheiding is de lange levensduur en het gebruiksvriendelijke onderhoud. 

Perfect afgestemd op uw omgeving

Doordat er vele soorten breuksteen zijn kan deze prima afgestemd worden met de omgeving. U kiest de kleur cq soort die past bij uw tuin, de bestrating of bebouwing.
Daarnaast zijn schanskorven ook goed te combineren met andere materialen zoals houten schuttingdelen, beplanting, gemetselde muren of kolommen.

schanskorf-haard-1630066449.jpg
steenkorf met kachel

Een schanskorf kopen bij Nacon

Dé perfecte schanskorf kopen doe je bij Nacon! Wij maken alle steenkorven in onze eigen werkplaats. Hierdoor is het voor ons mogelijk bijna elke maat en vorm te leveren en hanteren wij een levertijd van slechts 5-9 werkdagen. Meer mogelijkheden en toepassingen vindt u ook op deze website. U kunt ook vrijblijvend een(maatwerk) offerte aanvragen.

Vragen? Bezoek of contacteer ons!

Heeft u nog vragen of wilt u onze showmodellen komen bezichtingen voordat u daadwerkelijk een schanskorf koopt? Geen probleem! Maak vrijblijvend een afspraak zodat een van onze medewerkers u te woord kan staan. Wij denken graag met u na over de aankoop van uw ideale schanskorf.

 

Wellicht vind je dit ook interessant

Nacon tekentool.png

Start met een ontwerp. Dat kan met onze handige 3D tekentool

Via onze 3D tekentool kunt u de meest fantasierijke schanskorf en steenkorf vormen makkelijk zelf ontwerpen. Mocht u er toch niet uitkomen, heeft u andere wensen zoals een inbouwhaard of waterval, of iets wat nog nooit iemand bedacht heeft? Dan zitten onze professionals klaar om u daar mee te helpen.

Start met ontwerpen

Group 105.jpg

Advies door onze professionals over de mogelijkheden

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showtuin. Omdat we u graag persoonlijk te woord willen staan vragen wij u hiervoor een afspraak te maken zodat een van onze medewerkers voldoende tijd heeft u rond te leiden en mogelijke vragen te beantwoorden.

Advies aanvragen

SAM_9802.jpg

Op maat gemaakte offerte, levering en montage

Alle schanskorven en steenkorven worden in onze eigen werkplaats vervaardigd, waardoor wij niet aan maten of afmetingen gebonden zijn. Hierdoor is het voor Nacon mogelijk om korven te leveren die geheel aan uw wensen voldoen.

Offerte aanvragen

IMG_1925.JPG

Steenvullingen

Ontdek
Kunstwerk.jpg

Speciale vormen

Ontdek
Group 105.jpg

Toepassingen

Ontdek