(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-MK9KP3F');

Schanskorf haard

De lente heeft zich al van haar beste kant laten zien; overdag een stralend zonnetje en fijne temperaturen. ’s Avonds is het weer langer licht, maar nog wel wat koud om buiten te zitten. Dan is een schanskorf tuinhaard dé oplossing!

Bekijk project

Doe-het-zelf schanskorf

“Bent u van plan om zelf een schanskorf te plaatsen? Als ervaren schanskorfspecialist heb ik al voor veel klanten schanskorven mogen ontwerpen en plaatsen. In deze blog zal ik u stap-voor-stap vertellen hoe u dit aanpakt en geef ik u handige tips.

Bekijk project

Schanskorf schutting

Speciale vormen schanskorven

Hoogteverschil in uw tuin? Een schanskorf is de oplossing!

Steenkorven in de voortuin: tips en inspiratie voor u als hovenier!

Zet de bloemetjes buiten in een schanskorf plantenbak en bloembak

De mogelijkheden met een tuinafscheiding van steen

Hoeveel breukstenen zijn er nodig voor een schanskorf

Schanskorven maken, dé oplossing in elke tuin!

Draadkorven met stenen

Stenen schutting

Tuinhuis van steen

Schanskorf waterval in de tuin

Waarom u bij Nacon moet zijn:

Rectangle 2.jpg

Start met een ontwerp. Dat kan met onze handige 3D tekentool

Via onze 3D tekentool kunt u de meest fantasierijke schanskorf en steenkorf vormen makkelijk zelf ontwerpen. Mocht u er toch niet uitkomen, heeft u andere wensen zoals een inbouwhaard of waterval, of iets wat nog nooit iemand bedacht heeft? Dan zitten onze professionals klaar om u daar mee te helpen.

Start met ontwerpen

Group 105.jpg

Advies door onze professionals over de mogelijkheden

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showtuin. Omdat we u graag persoonlijk te woord willen staan vragen wij u hiervoor een afspraak te maken zodat een van onze medewerkers voldoende tijd heeft u rond te leiden en mogelijke vragen te beantwoorden.

Advies aanvragen

Rectangle 2.jpg

Op maat gemaakte offerte, levering en montage

Alle schanskorven en steenkorven worden in onze eigen werkplaats vervaardigd, waardoor wij niet aan maten of afmetingen gebonden zijn. Hierdoor is het voor Nacon mogelijk om korven te leveren die geheel aan uw wensen voldoen.

Offerte aanvragen