(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-MK9KP3F');
grindschutting-rondom-zwembad-1485871644.jpg

Schanskorf in de tuin

Een tuinontwerp maakt u - de hovenier - op basis van de wensen van de klant. Sommige klanten weten beter wat ze willen dan anderen. Zo heeft de één een heel moodboard en zelfs een compleet plan en bij de ander staat de invulling van de tuin nog helemaal open.

Neem een schanskorf mee in het tuinontwerp

Als hovenier weet u - door een bak aan ervaring - als geen ander wat er mogelijk is op het gebied van tuinen en kunt u klanten buiten de gebaande paden leiden met een alternatief tuinontwerp. Want, meestal kiest men voor het geijkte, tenslotte geeft dat wat men kent een veilig gevoel en daarmee slaat u nooit de spreekwoordelijke plank mis. Of toch wel? U weet namelijk als geen ander dat veilig ook saai is! Een tuin komt tot bloei onder de juiste kundige handen. En laten dat nu net die van u zijn!

Schutting
SAM_7046.JPG

Natuurlijke erfafscheiding of…

Zo zijn de meest voorkomende erfafscheidingen de houten schuttingen of de haag van coniferen. Zeker de laatste erfafscheiding behoeft tijdig onderhoud om ‘m ‘klein’ te houden. Omdat ‘ie door de tand des tijds de hele tuin overneemt. En met een beetje pech ook die van de buren.

Duurzaamheid

Een trend die jaren geleden is ingezet, dat is die van de duurzaamheid. En laat dat nu een kenmerkende eigenschap zijn van schanskorven. Naast het onderhoudsvrije karakter van een steenkorf heeft deze ook nog eens een lange levensduur. Zowel het schanskorf gaas als de vulling gaan tientallen jaren mee! En wanneer de tijd is aangebroken dat de schanskorf vervangen moet worden, dan kan deze volledig worden gerecycled.

royal-rouge-1484833562.jpg
schanskorf-bij-zwembad-te-geldrop-1561723699.jpg

Een schanskorf in de tuin

Dus wanneer u voor uw klant op zoek bent naar een statement in de voortuin en / of achtertuin in de vorm van erfafscheiding of als losstaand object zoals; een zitbank, vijver en/of haardvuur? Denk dan zeker eens aan een schanskorf!

Laat ik de voordelen van een schanskorf nog eens op een rijtje zetten:

  • Duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Robuust
  • Lange levensduur
  • ​Volledig recyclebaar

Hét perfecte tuinontwerp!

Ik werk graag met u samen aan een ontwerp op maat, zodat u uw klant weet te verrassen met een fantastisch eindresultaat: een schanskorf als ware statement en in volledige harmonie met de natuur, passend binnen het complete tuinontwerp. Laten we onze krachten – van hovenier en schanskorf specialist – bundelen om tot een fan-tas-tisch eindresultaat te komen.

Samen sparren? Bel mij dan gerust eens voor een afspraak!

Kees-Jan
Schanskorf specialist

Group 105.jpg