(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-MK9KP3F');
Bouwbedr.jpg
Schanskorf zuilen

Een schanskorf overkapping geeft een unieke uitstraling

Met zijn robuuste en stoere karakter is het een opvallende verschijning. Zo combineert een schanskorf perfect met de warm aanblik van hout. En dankzij de vele mogelijkheden voor steensoort en steenkleur, kunt u de schanskorf perfect laten aansluiten op uw tuinstijl.

 

Een sfeervolle en warme toepassing aan uw overkapping, dat is een schanskorf tuinhaard. Vrijstaand of ingebouwd in de achterwand van de overkapping.

Beschut genieten van het buitenleven!
U leest het, met een schanskorf overkapping geniet u nog langer van het buitenleven. Vertel ons uw wensen en wij adviseren u graag. Of maak eens een inspiratiewandeling door onze showtuin. Hier ziet u de vele mogelijkheden die een schanskorf biedt.

Wilt u liever zelf aan de slag met een ontwerp? Dat kan in onze 3D tekentool, waar u uw eigen schanskorf volledig op maat maakt.

jeugdhonk-de-steeg-1484831348.jpg

 

 

Laat uw ideeën tot leven komen!

Twijfelt u over uw ideeën?

Werk ze uit in onze design-tool en u krijgt direct een helder beeld.