(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-MK9KP3F');
SAM_5263.jpg
steenkorf-in-voortuin-1695392379.jpg

Erfafscheiding
Een grindschutting als erfafscheiding is een schitterende toepassing in de tuin. Maar heet dat dan een schanskorf schutting, steenkorf schutting, erfafscheiding, grindscherm, een grindschutting of gewoon een schutting van grind? Wij noemen het de grindschutting van Nacon!

Een duurzame schutting
Naast de decoratieve waarde hebben steenkorven of schutting van grind ook andere voordelen ten opzichten van traditionele afscheidingen. Korven zijn zeer duurzaam. Het gebruikte gepuntlaste gaas is vervaardigd uit het kwalitatief hoogwaardige Galfan en zijn daardoor onderhoudsvrij. Wij geven 25 jaar garantie op onze schanskorven, steenkorven en grindschuttingen.

IMG_6064.jpg
IMG_1472.JPG

Maten grindschutting

Als u kiest voor een grindschutting kunt u kiezen voor een minimale breedte van 7,5 cm. Grindschuttingen zijn gemaakt van gaas met een maaswijdte van 25mmx25mm. De schanskorf stenen waarmee een grindschutting gevuld wordt hebben een kleine afmeting, vandaar de naam grindschutting. Wij maken een grindschutting op maat in de afmetingen van uw beschikbare ruimte.

 

Grindschutting zelf maken

Evenals schanskorven en steenkorven kunt u ook een grindschutting zelf te maken. Voor echte doe het zelvers is het plaatsen van een grindschutting geen probleem.

Geen handige doe het zelver?
Ook dan moet het lukken om aan de hand van onze instructies zelf grindschuttingen te plaatsen!
In onze werkplaats worden de grindschuttingen volgens de door u opgegeven maten gemaakt en prefab in elkaar gezet. De meegeleverde werkbeschrijving helpt u met het plaatsen. Op deze manier kunt u vrij eenvoudig een grindschutting zelf maken.

 

 

Schanskorven voor de doe het zelver
schanskorf-schutting-1630065882.jpg

Prijzen grindschutting

Grindschutting prijzen lopen sterk uiteen en zijn met name afhankelijk van uw wensen, zoals; het aantal benodigde meters draadkorf en de grindvulling. De exacte prijs van uw gewenste grindschutting kunnen wij het beste aangeven in een offerte op maat.

 

Vrijblijvende offerte op maat
Het aanvragen van een offerte voor een grindschutting op maat is geheel vrijblijvend. Vraag hier uw offerte aan, wij zullen zo spoedig mogelijk uw aanvraag behandelen.

Transport
Vanzelfsprekend kunnen wij ook het transport voor onze rekening nemen. Wel zo prettig bij deze zware materialen!

20150610_093948_003.jpg
DK 56-120 200_ 6 .JPG

Ontwerp uw eigen grindschutting in onze tekentool!

Heeft u de maten paraat? Weet u welke vorm en vulling uw nieuwe schutting moet krijgen? Dan kunt u zelf alvast aan de slag met onze tekentool!