(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-MK9KP3F');
schanskorf schutting

Maatwerk steenkorf schutting

Door maatwerk te leveren bent u niet aan vaste maten gebonden van een schuttingdeel en kan er bijvoorbeeld ook gekozen worden voor verschillende hoogtes en vormen. Ook het plaatsen van poorten, kozijnen of het monteren van doorgangen behoort tot de mogelijkheden.

Maatwerk wordt vaak geassocieerd met een behoorlijk prijskaartje. Niets is minder waar, want maatwerk is bij Nacon standaard! Wij hebben als groot voordeel dat we al onze schanskorven en steenkorven in huis maken, wat ons de mogelijkheid biedt om steenkorf schuttingen te leveren in elke gewenste maat of vorm, zonder de extra kosten die vaak bij maatwerk horen.

schanskorf schutting op maat

De veelzijdigheid en het tijdloze karakter van de schanskorf schutting geeft elke buitenruimte een uniek karakter en eigen flair.

schanskorf schutting met hout

Schanskorf schutting met hout

De mogelijkheden met schanskorf schuttingen zijn eindeloos en perfect te combineren met andere materialen, waardoor u deze naadloos kunt laten aansluiten op uw tuinontwerp.Zo kunt u ervoor kiezen om robuuste houten palen tussen de schutting te plaatsen, dit geeft de schanskorven een stoere uitstraling. Ook zorgt de combinatie van schanskorven afgewisseld met houten schuttingdelen voor een schitterende uitstraling, terwijl steenkorven in combinatie met beplanting weer voor een hele andere eigentijdse look zorgt. En wat dacht u van de ruime keuze aan steenvulling? De kleur en soort steen geven de uitstraling waar u naar op zoek bent. Kortom, kies de steenkorf schutting die bij u en uw omgeving past.

Voordelen van een schanskorf schutting

We zetten graag nog even alle voordelen voor u op een rijtje! Maatwerk is standaard, waardoor u niet aan vaste maten en / of vormen vast zit. Wilt u een doorgang in de schanskorf? Het plaatsen van een poort of kozijn is mogelijk! Daarnaast is een steenkorf schutting – anders dan een houten schutting - onderhoudsvriendelijk, oerdegelijk en heeft ie een lange levensduur. Wij hebben hier zo’n rotsvast vertrouwen in dat wij u zelfs 25 jaar garantie geven op uw schanskorf, steenkorf of grindschutting.

  • Onderhoudsvriendelijk
  • ​Lange levensduur
  • Strakke afwerking van uw tuin
  • Vele mogelijkheden en combinaties die ervoor zorgen dat de schutting perfect past in de omgeving
schanskorf schutting modern

“Een schanskorf schutting, is dat niet veel te kolossaal als tuinafscheiding?” Mijn antwoord op deze veelgestelde vraag is stee(n)vast een volmondig; nee! Bij Nacon leveren wij namelijk maatwerk. Wat betekent dat wij voor iedere tuin; ongeacht vorm en grootte, de juiste schanskorf hebben. U kunt spelen met de diepte, hoogte en zelfs met de vorm. Niets is ons te gek!

Schanskorf met verlichting

Uw schutting in de spotlight

En wat dacht u van wat extra sfeer in uw tuin door verlichting in de schanskorven te laten monteren? Of zet uw schutting in de spotlights door deze te verlichten met grondspots. Zo kunt u niet alleen vanuit uw tuin, maar ook vanuit huis genieten van een sfeervolle aanblik.

Schanskorf schutting laten plaatsen

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schanskorf schuttingen. Er komt veel maatwerk en vakwerk bij kijken, waardoor het lastig is om zelf te doen. Wij hebben inmiddels al veel schuttingen geplaatst, bekijk hieronder een aantal van onze projecten, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.

schanskorf schutting met poort
Schanskorf schutting

Schanskorf schutting projecten