(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-MK9KP3F');
schanskorf-bij-zwembad-te-geldrop-1561724120.jpg

Maatwerk steenkorf schutting

Door maatwerk te leveren bent u niet aan vaste maten gebonden en kan er bijvoorbeeld ook gekozen worden voor verschillende hoogtes en vormen. Ook het plaatsen van poorten, kozijnen of het monteren van doorgangen behoort tot de mogelijkheden.

erfafscheiding-nieuwaal-1506706077.jpg

De veelzijdigheid en het tijdloze karakter van de schanskorf schutting geeft elke buitenruimte een uniek karakter en eigen flair.

IMG_3484.jpg

Combinaties

De mogelijkheden met schanskorf schuttingen zijn eindeloos en perfect te combineren met andere materialen. Zo kunt u ervoor kiezen om robuuste houten palen tussen de schutting te plaatsen, dit geeft de schanskorven een stoere uitstraling. Ook zorgt de combinatie van schanskorven afgewisseld met houten schuttingdelen voor een schitterende uitstraling, terwijl steenkorven in combinatie met beplanting weer voor een hele andere eigentijdse look zorgt. Kortom, kies de steenkorf schutting die bij u en uw omgeving past.

Waarom kiezen voor een schanskorf schutting?

  • Onderhoudsvriendelijk
  • ​Lange levensduur
  • Strakke afwerking van uw tuin
  • Vele mogelijkheden en combinaties die ervoor zorgen dat de schutting perfect past in de omgeving
gevelbekleding-woonhuis-1667575702.jpg

Vragen over schanskorven en steenkorven?

Wilt u iets 'speciaals' aan uw schutting toevoegen of heeft u specifieke wensen? Neem hiervoor contact op met een van onze specialisten, zij denken graag met u mee. 
Op onze projecten pagina kunt u ideeën opdoen en de vele mogelijkheden bekijken.


Offerte aanvragen

IMG_1472.JPG
schanskorf-amsterdam-1503917389.jpg
sedum-1540017721.jpg

Inspiratie