(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-MK9KP3F');
kacheldoornikse1.JPG

Breng sfeer aan in uw tuin

Veilige toepassing
Schanskorven worden steeds vaker gebruikt als tuinkachel of tuinhaard. En dat vinden wij niet verwonderlijk. Want een schanskorf haard is een veilige maar bovenal een prachtige toepassing van schanskorven. Bij Nacon kunt u terecht voor een solide tuinhaard die we eenvoudig in onze schanskorven kunnen inbouwen.

Houtkachel of gaskachel?
Een hout kachel is voorzien van een vuurrooster, met optioneel een asla en een RVS BBQ-rooster. Geen liefhebber van hout of rook? Ga dan voor de gaskachel. Deze kachels zijn eveneens bijzonder sfeervol en zorgen direct voor warmte!

maatwerk-kachel-te-hedel-1485858303.jpg

Doorkijkhaard

Nu uw keuze voor het soort kachel heeft gemaakt, is het belangrijk om te weten wáár u de schanskorf tuinhaard wilt plaatsen. Zo kunt u een doorkijkhaard, ook wel tunnelhaard genoemd, in het midden van uw tuin plaatsen om bijvoorbeeld het terras van de rest van de tuin af te scheiden en zo een knusse zithoek te creëren óf die het zitgedeelte en de tuin juist met elkaar verbind door de schanskorf als tussenwand te plaatsen.

Naast de doorkijkhaard hebben wij ook een model in ons assortiment met maar één op kant. Zo is er altijd wel een tuinhaard die bij de uitstraling van uw tuin past.

schanskorf-haard-1630066449.jpg
schanskorf-tricht-1496476401.jpg

Bepaal zelf het gewenste formaat van uw schanskorf

Eén van de grote voordelen van een schanskorf tuinhaard van Nacon is dat u zelf het gewenste formaat bepaald. Nagenoeg alle maten zijn mogelijk doordat alle schanskorven handmatig in onze eigen werkplaats worden gemonteerd. En naast het formaat kiest u ook zelf de gewenste steenvulling en de inbouw tuinhaard die u dan ook nog kunt combineren met een (sier)ruimte voor houtopslag en / of  een zitgedeelte. Praktisch en sfeervol gaan hier hand-in-hand.

 

maatwerk-kachel-te-hedel-1485858339.jpg

Schanskorf met BBQ

Wist u dat het zelfs mogelijk is om van de haard in uw schanskorf een BBQ te maken? Hoe leuk en multifunctioneel is dat! Bij onze houthaard is namelijk een BBQ rooster leverbaar. Zo geniet u ofwel van een sfeervol vuurtje in de tuin óf roostert u gezellig vlees of brood op de BBQ. En dat allemaal in uw schanskorf op maat!

Advies voor uw schanskorf haard

Zoals u leest zijn de mogelijkheden voor een schanskorf met haard (of zonder haard) groot en divers. Onze schanskorfspecialist adviseert u daarom graag over de aanschaf van uw schanskorf tuinhaard. Dit kan zowel telefonisch als per mail, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showtuin waar u direct een goed beeld krijgt van de mogelijkheden in schanskorven en tuinhaarden.

Liever geen haard in uw schanskorf, maar wel een sfeervol vuurtje in de tuin? Dan zijn onze vuurkorven wellicht een mooie optie voor u!

Ontdek of uw plannen passen in uw tuin!

Door eerst een schets te maken in onze design-tool.