(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-MK9KP3F');
Filteren
Schanskorf toepassing
Steenvulling
Vulmethode
Maaswijdte

Reset filters

Schanskorf bij Hospice Zaltbommel

Hospice De Samaritaan is een rustige en comfortabele locatie, gelegen aan de rand van natuurgebied “De Kloosterwiel” in Zaltbommel Om de gasten in de vijf appartementen voldoende privacy te bieden, hebben wij deze schanskorf erfafscheidingen gerealiseerd. De draadkorven zijn gevuld met Grauwacke steenvulling die perfect aansluit bij de rest van het ontwerp.

Bekijk project

Korf met ingebouwde waterval

Deze steenkorf met ingebouwde waterval is geplaatst bij een koivijver in een 'groene' omgeving. Deze handgestapelde korf is gevuld met Maaskeien welke met zorg zijn gekozen door de opdrachtgever. De Maaskeien passenschitterend in het geheel.

Bekijk project

Zitbank van schanskorven

Schanskorf te Waddinxveen

Schanskorf van Grauwacke als erfafscheiding

Gevelbekleding woonhuis

Ingebouwde waterval in schanskorf te Veen

Gevelbekleding bij nieuwbouwwoning

Schanskorf Tricht

Schanskorf bij zwembad te Geldrop

Halfronde schanskorf te Oudturnhout

Grindschutting Aalst

Schanskorf te Amersfoort

Erfafscheiding van Royal rouge

Waarom u bij Nacon moet zijn:

Rectangle 2.jpg

Start met een ontwerp. Dat kan met onze handige 3D tekentool

Via onze 3D tekentool kunt u de meest fantasierijke schanskorf en steenkorf vormen makkelijk zelf ontwerpen. Mocht u er toch niet uitkomen, heeft u andere wensen zoals een inbouwhaard of waterval, of iets wat nog nooit iemand bedacht heeft? Dan zitten onze professionals klaar om u daar mee te helpen.

Start met ontwerpen

Group 105.jpg

Advies door onze professionals over de mogelijkheden

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showtuin. Omdat we u graag persoonlijk te woord willen staan vragen wij u hiervoor een afspraak te maken zodat één van onze medewerkers voldoende tijd heeft u rond te leiden en mogelijke vragen te beantwoorden.

Advies aanvragen

Group 105.jpg

Op maat gemaakte offerte, levering en montage

Alle schanskorven en steenkorven worden in onze eigen werkplaats vervaardigd, waardoor wij niet aan maten of afmetingen gebonden zijn. Hierdoor is het voor Nacon mogelijk om korven te leveren die geheel aan uw wensen voldoen.

Offerte aanvragen