(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-MK9KP3F');
IMG_3115.JPG

Zet de bloemetjes maar buiten

Bent u voor uw tuin op zoek naar een bloembak of plantenbak met een robuuste uitstraling en een duurzaam karakter? Lees dan even verder, dan zal ik u de spreekwoordelijke ogen open laten gaan in de wereld van de steenkorf bloembakken

Steenkorven combineren voor een speels effect

De natuurlijke, warme en vriendelijke kleuren van de planten en bloemen vormen samen de perfecte combinatie met het strakke en robuuste uiterlijk van de steenkorf. Voordat u een keuze maakt over de steenkorf plantenbak is het belangrijk om te weten dat het lijnenspel een belangrijke rol speelt in uw tuinontwerp. Bij het ontwerp van de plantenbak is het dus goed om naar het complete plaatje te kijken. 
 
Door te spelen met de vorm, te werken met hoogteverschillen en verschillende soorten steenvulling – ook wel breuksteenvulling -  geeft u het geheel een extra dimensie en een lekker speels effect. Zet er de mooiste planten en frivole bloeiers in en ik weet zeker dat uw tuin er van gaat stralen.

renovatie-bedrijfspanden-1536578306.jpg
DSC00094.JPG

Een schanskorf plantenbak als blikvanger

Iedere tuin is uniek en de beschikbare ruimte anders. Wat een schanskorf bloembak nu juist zo leuk maakt is dat ze geheel op maat te maken zijn. Precies zoals u voor ogen heeft. Naast de ruime keuze als het gaat om de steenvulling, heeft u ook de vrije hand in het ontwerp: vierkant tot rechthoekig, van rond tot golvend en van laag naar hoog.

Een echte blikvanger maakt u er van door de materialen en de beplanting op het ontwerp af te stemmen. Het strakke design van de schanskorf bloembak combineert echt fantastisch met siergrassen en paarsbloeiers of wat dacht u van bodembedekkers in combinatie met een sering. En wilt u écht een statement maken met de invulling? Wat dacht u dan van een kleine boom zoals een sierappel. Zeker weten dat uw schanskorf bloembak straks de show steelt!

Ontwerp uw eigen steenkorf bloembak online

Bij ons kan het! In onze gebruiksvriendelijke online 3D tool kunt u aan de slag met uw eigen ontwerp zoals u het voor ogen heeft. In het programma heeft u de mogelijkheid om de meeste schanskorf vormen te ontwerpen; zo ook uw eigen schanskorf border en bloembak.

   
En komt u er toch niet helemaal uit of heeft u liever persoonlijk contact? Dan ben ik er voor u!
 
Kees-Jan
Schanskorf specialist

Group 105.jpg