(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-MK9KP3F');
Rectangle 2.jpg

Schanskorf op maat

Heeft u specifieke wensen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw project.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de vele mogelijkheden die schanskorven bieden te bespreken. 
Meer over de mogelijkheden en tips voor het kiezen van de juiste maat kunt u hier lezen. 

Heeft u al precies voor ogen hoe uw schanskorf eruit moet komen te zien? Klik dan hier om direct een offerte aan te vragen.

nacon-steenkorf-bloembak-als-maatwerk.jpg
korf-met-ingebouwde-waterval-1666169639.jpg

Maatwerk is voor ons standaard!

Alle schanskorven worden door Nacon volledig voorgemonteerd afgeleverd. De benodigde afstandhouders en eventuele tussenschotten zijn al bevestigd zodat de korven direct geplaatst, gevuld en afgemonteerd kunnen worden.

Schutting
1dbe645f-926f-4cb9-a7d0-55aa8385d396.JPG
Bouwbedr.jpg
ronde-schanskorf-handgestapeld-1484833509.jpg

Een Nacon schanskorf productie

Altijd al eens willen weten hoe de productie van schanskorven in zijn werk gaat? Bekijk het hier!

Wellicht ook interessant voor u:

Nacon tekentool.png

Start met een ontwerp. Dat kan met onze handige 3D tekentool

Via onze 3D tekentool kunt u de meest fantasierijke schanskorf en steenkorf vormen makkelijk zelf ontwerpen. Mocht u er toch niet uitkomen, heeft u andere wensen zoals een inbouwhaard of waterval, of iets wat nog nooit iemand bedacht heeft? Dan zitten onze professionals klaar om u daar mee te helpen.

Start met ontwerpen

Rectangle 2.jpg

Advies door onze professionals over de mogelijkheden

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showtuin. Omdat we u graag persoonlijk te woord willen staan vragen wij u hiervoor een afspraak te maken zodat één van onze medewerkers voldoende tijd heeft u rond te leiden en mogelijke vragen te beantwoorden.

Advies aanvragen

Group 105.jpg

Op maat gemaakte offerte, levering en montage

Alle schanskorven en steenkorven worden in onze eigen werkplaats vervaardigd, waardoor wij niet aan maten of afmetingen gebonden zijn. Hierdoor is het voor Nacon mogelijk om korven te leveren die geheel aan uw wensen voldoen.

Offerte aanvragen