(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-MK9KP3F');
maaskei-1484996430.jpg

Kom tot rust in uw eigen tuin

Als gelukkige tuineigenaar is niets zo lekker om te ontspannen in uw eigen oase van rust. Om een rustgevende tuin tot stand te laten komen zijn een aantal ingrediënten, of eigenlijk elementen, die u kunt toepassen. Welke dat zijn? Dat vertel ik u graag. Leest u maar eens.
 

 

Natuursteen waterval

Natuursteen vormt de basis van een waterval met een natuurlijke uitstraling. Te danken aan het rustgevende en karakteristieke uiterlijk van de stenen. Zoals de maaskeien, afkomstig uit de rivier De Maas, die u hieronder op de linker foto ziet. Of het gemêleerde Grauwacke (op de foto rechts). Een breuksteen die mij direct doet denken aan de herfst dankzij de kleursamenstelling van terracotta, grijs en roodbruin.

korf-met-ingebouwde-waterval-1666169638.jpg
IMG_2075.JPG

Een waterval maken

Een waterval dus. Een prachtig element in uw tuin met een rustgevend karakter. Een schanskorf voorzien van een waterval die uitmondt in een vijver. Een element dat zeker niet mag ontbreken bij het creëren van uw tuin als ontspannende hot spot. Daarvan zijn al vele van onze klanten overtuigd.

Deze natuurlijke verrijking van uw tuin is ook nog eens een therapeutische werking. Zo heeft onderzoek uitgewezen dat het luisteren naar het geruis van het water een rustgevende en kalmerende werking heeft. Meer dan alleen een knap plaatje. Dé gouden combinatie voor uw tuin als oase van rust.

Schanskorf waterval

Als u een schanskorf waterval in uw tuin wilt, dan vormen de draadkorven de basis. De draadkorven vervaardigd in onze eigen werkplaats uit hoogwaardig gegalvaniseerd staal.
Heeft u een bepaalde vorm of afmeting in gedachten? Geen probleem bij Nacon! U kunt het namelijk zo gek niet bedenken en wij maken het!

Maatwerk is namelijk onze standaard. Zo kunt u zich naar hartenlust uitleven bij het ontwerpen van de perfecte waterval voor uw tuin. En bent u al bekend met onze ontwerptool waarin u uw ideeën tot leven kunt laten komen?

oudturnhout-1484831552.jpg
ingebouwde-waterval-in-schanskorf-te-veen-1536577744.jpg

Watervallen in de tuin

Het hoeft er namelijk niet bij één te blijven als u genoeg plek heeft kunt u ook meerdere watervallen toepassen in uw tuinontwerp. Van hoog naar laag en van voor tot achter kunt u ze kwijt. Een kabbelend beekje of als klaterend spel. Voeg daaraan verlichting en de juiste beplanting toe, et voila! U zult versteld staan van het eindresultaat. Sfeervoller en rustgevender kan haast niet. Uw eigen oase van rust.

Interesse


Heeft u interesse in een schanskorf waterval en alles wat daarbij komt kijken? Neem dan vandaag nog contact met mij op. Dan gaan we samen aan de slag om uw droomwaterval snel te realiseren.

Kees-Jan
Uw Schanskorf specialist (ook wel: mindfulness coach en sfeermaker)

Group 105.jpg