Schanskorven

Schanskorf of steenkorf schutting

Schuttingen van schanskorven, ook wel steenkorven genoemd, worden veelvuldig toegepast in tuinen. Schanskorf schuttingen worden door Nacon op maat gemaakt waardoor het voor ons mogelijk is om nagenoeg iedere gewenste maat steenkorf schutting te leveren.


Maatwerk steenkorf schutting

Door maatwerk te leveren bent u niet aan vaste maten gebonden en kan er bijvoorbeeld ook gekozen worden voor verschillende hoogtes en vormen. Ook het plaatsen van poorten, kozijnen of het monteren van doorgangen behoort tot de mogelijkheden.


Combinaties

De mogelijkheden met schanskorf schuttingen zijn eindeloos en prefect te combineren met andere materialen. Zo kunt u ervoor kiezen om robuuste houten palen tussen de schutting te plaatsen, dit geeft de schanskorven een stoere uitstraling. Ook zorgt de combinatie van schanskorven afgewisseld met houten schuttingdelen voor een schitterende uitstraling, terwijl steenkorven in combinatie met beplanting weer voor een hele andere eigentijdse look zorgt. Kortom, kies de steenkorf schutting die bij u en uw omgeving past.


Welke uitstraling wilt u?

Bij het realiseren van een schanskorf schutting heeft u de keuze uit 3 verschillende 'methoden' die ieder hun eigen uitstraling hebben. In onze showtuin staan verschillende modellen opgesteld in diverse kleuren. Maak gerust een afspraak om te komen kijken.  


Waarom kiezen voor een schanskorf schutting?

  • Onderhoudsvriendelijk
  • ​Lange levensduur
  • Strakke afwerking van uw tuin
  • Vele mogelijkheden en combinaties die ervoor zorgen dat de schutting perfect past in de omgeving


Vragen over schanskorven en steenkorven?

Wilt u iets 'speciaals' aan uw schutting toevoegen of heeft u specifieke wensen? Neem hiervoor contact op met een van onze specialisten, zij denken graag met u mee. 
Op onze projecten pagina kunt u ideeën opdoen en de vele mogelijkheden bekijken.
 

Vrijblijvende offerte 

​Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Klik hier voor meer informatie.
© copyright 2024 Nacon Steenkorven | Schanskorven
open