(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-MK9KP3F');
venderbosch-brakel-1484834096.jpg

De meest unieke lage schutting ideeën

Er bestaan veel verschillende schuttingen. En ze variëren ook nog eens in grootte. Maar laten we het nu eens hebben over lage schuttingen. Lage schuttingen zijn ontworpen om naast privacy ook nog voldoende stijl te bieden. Dé uitkomst om elke tuin een strakkere afwerking te geven. En wist u dat lage schuttingen breed toepasbaar zijn? Elke vorm, elke bocht. Om u te inspireren, heb ik een aantal lage schutting ideeën speciaal voor u opgesomd.

1. Lage schutting op het erf

Laat ik eerst beginnen bij het erf, want een ding is zeker: het erf dient als een visitekaartje. En door middel van lage schuttingen kunt u er echt wat moois van maken. Iets moois wat de bewoner én zijn visite keer op keer verrast. Daarom heb ik voor u enkele ideeën van lage schuttingen op erven opgesomd waar gebruik is gemaakt van schanskorven. Een strakke afwerking en niet te druk; dat is nou prettig thuiskomen.

schanskorven-moraine-keien-1491038030.jpg
Unknown.jpeg

2. Lage schutting in de achtertuin

Een borrel met vrienden, sporten of lekker zonnen. Hoe dan ook, een achtertuin wordt veel gebruikt door bewoners. Daarom is het vrij logisch dat zij kiezen voor een schutting om privacy te waarborgen. Want zeg eens eerlijk: of je nu wel of geen goede band hebt met de buren, een beetje privacy is wel zo fijn. Lage schuttingen van schanskorven creëren privacy, zonder de tuin als het ware af te sluiten. Op deze manier kan er lekker geborreld worden zonder het gevoel te hebben om opgesloten te zitten. En … de buren kunnen niet met de borrel meegenieten. Zie hier enkele ideeën van lage schanskorf schuttingen in de achtertuin.

3. Lage schutting als tuinafscheiding

Nog meer uit uw plantsoenen halen; dat klinkt als muziek in uw oren. Wist u dat uw tuinontwerpen nog beter afgewerkt kunnen worden door middel van een lage schutting als tuinafscheiding? Bloemen en planten komen op deze manier nog meer tot hun recht. En het leuke hieraan is: u kunt uw creatieve brein helemaal laten gaan. De schanskorven kunnen alle vormen aannemen. Of u nu een vierkante, ronde of zelfs een driehoekvormige plantsoen wil aanleggen. 

nieuwaal-1484831471.jpg
steenkorf-in-voortuin-1695392379.jpg

Schanskorven als bijzondere schutting

Nu vraagt u zich vast af: wat voor soort schutting kan ik dan het beste gebruiken als lage schutting? Als u het mij vraagt, zou ik zeggen schanskorven. Deze zijn tegenwoordig helemaal trendy. En ze zijn ook nog eens ideaal om te gebruiken als lage schutting omdat ze op maat gemaakt kunnen worden. Dus hoe hoog of laag de bewoner zijn schutting wil hebben, alles is mogelijk. Hierdoor kunt u uw klant voorzien van de beste service. 

Mooi en ‘’natuurlijk’’: groene schutting ideeën

Het is een feit: trends komen en gaan. En vaak zitten deze ook in de wensen van de klant. Zo is de behoefte naar groene schuttingen ‘’booming’’ en niet een beetje ook. Om u meer context te geven; groene schuttingen zijn schuttingen die naast hun schoonheid, ook nog eens duurzaam zijn.

Wist u dat schanskorven ook groene schuttingen zijn? Schanskorven hebben een lange levensduur (25 jaar!) en ondertussen hebben ze weinig onderhoud nodig. En geloof me: dit is echt iets waar u mee aan kan komen bij een bewoner. Het enthousiasme straalt er vanaf hoor, wanneer u kan garanderen dat een bewoner niet elk jaar zijn planning om hoeft te gooien om de schutting te onderhouden. En wat ik overigens nog meer fijn vind aan schanskorven, is het feit dat groene elementen zoals planten en bloemen, gemakkelijk gecombineerd kunnen worden. Ik ben het namelijk volledig met u eens dat een tuin geen tuin is zonder groene elementen.

Op de foto ziet u de combinatie van planten en bloemen met schanskorven! Schitterend toch?

bouman-wijk-en-aalburg-1484826525.jpg
Group 105.jpg

Tijd om gebruik te maken van de meest bijzondere schuttingen!

Beginnen uw groene vingers weer te kriebelen? Zin om uw klant weer eens goed te verrassen met deze schutting ideeën? Mooi! Om u nog meer te enthousiasmeren, kunt u altijd een kijkje nemen bij onze projecten. Hier kunt u de meest bijzondere schuttingen vinden. Uiteraard komt u altijd in aanmerking voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek kan ik u nog meer uitleg geven over hoe u lage schuttingen kunt gebruiken in uw tuinontwerp.


Hartelijke groet,

Kees-Jan, uw schanskorfspecialist