Schanskorven

Schanskorven voor de doe-het-zelver

Zelf een schanskorf plaatsen
De schanskorven, ook wel steenkorven genoemd, zijn voor u als doe-het-zelver een mooie toepassing in de tuin. In onze eigen werkplaats worden de korven voorgemonteerd door onze vakbekwame medewerkers. Elke gewenste afmeting en vorm worden conform uw specificatie samengesteld. Vervolgens worden de door u uitgekozen steenvulling vanuit onze eigen opslag in bigbags gevuld. Als de schanskorven en de steenvulling klaar zijn, wordt er met u een afleverdatum gepland en worden de produkten bij u op locatie afgeleverd. Bij de aflevering zit ook een werkbeschrijving en de benodigde montagematerialen zodat u de steenkorf zelf kunt plaatsen en vullen met de door u uitgezochte stenen.


Waarom zelf schanskorven plaatsen?

- Het plaatsen is niet moeilijk, maar wel arbeidsintensief. Bekijk hier ons instructiefilmpje.
​- Kostenbesparend, door zelf de arbeid uit te voeren.
​- Wij leveren het complete pakket voor de doe-het-zelver.
​- Komt u er toch niet uit? Wij kunnen zorgen voor ondersteuning of het plaatsen geheel voor u uitvoeren.


Zijn er standaard maten? Zijn maatwerk schanskorven of steenkorven duur?

Wij hebben geen standaard maten. Maatwerk is bij ons standaard en daardoor niet duurder. De levertijd bedraagt ongeveer 5 tot 7 werkdagen. Indien sneller gewenst, kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.
Omdat er nogal grote verschillen in wensen zijn, hanteren wij geen standaard prijzen. Wij begrijpen echter dat u graag wilt weten wat de schanskorven in uw situatie precies kosten. Wij berekenen geheel vrijblijvend voor u de exacte prijs. Hebt u interesse in schanskorven? Vul hier uw aanvraag in en u ontvangt een persoonlijke offerte binnen 24 uur. 
Door de grote hoeveelheden gaas/stenen die wij jaarlijks verkopen aan zowel de professionele als de particuliere markt zijn wij in staat een kwalitatief goed product tegen een scherpe prijs te leveren.

Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij geven tijdens werkdagen binnen 24 uur antwoord op uw offerte aanvraag. Klik hier voor meer informatie.


Hoe worden de schanskorf materialen aangeleverd?

De steenkorven worden zover als mogelijk voorgemonteerd in onze werkplaats, zodat u snel aan de slag kunt. De korven hoeven alleen ter plekke aan elkaar te worden bevestigd.
Dit kan met een waterpomptang of ringtang welke u bij ons kunt bestellen. Bij hogere muren moeten er eerst palen in de grond verankerd worden (ivm de stabiliteit).
De stenen worden los(gestort) of in Bigbags geleverd. Afhankelijk van de hoeveelheid zullen wij u de goedkoopste oplossing aanbieden. U kunt natuurlijk aangeven hoe u het graag geleverd wilt hebben.


Waar moet ik rekening mee houden bij het ontwerp van de korven?

Maaswijdte: Hou bij het ontwerp rekening met de maaswijdte van het materiaal, houd zoveel mogelijk een veelvoud van de gekozen maas aan.
Dikte: De meeste muren worden gemaakt met een dikte van 30cm, zo krijgen lage muren voldoende stabiliteit en is het gemakkelijk om een dichte muur te krijgen. Voor een losstaande muur is de min breedte 20cm.
Hoogte: Muren hoger als 1.2 m worden intern verstevigd met stalen palen. Bij tuinmuren van 30cm breed is een hoogte van 2.5 m haalbaar.
Palen: De palen moeten ongeveer om de 1.5 m worden geplaatst, wij zullen u hierin bij een offerteaanvraag in adviseren.


Vragen?
Heeft u nog vragen? Bekijk de pagina veel gestelde vragen of neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.


Inspiratie
​Nieuwsgierig naar onze projecten of wilt u gewoon wat inspiratie opdoen?
​Klik dan hier voor meer.
© copyright 2016 Nacon Steenkorven | Schanskorven