(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-MK9KP3F');

Bevestigen


De segmenten worden door middel van C-ringen aan elkaar verbonden. Ook het deksel wordt door middel van C-ringen vastgemaakt. Bij iedere order worden er voldoende ringen mee geleverd. De ringen kunnen met een waterpomptang of een speciale tang voor C-ringen bevestigd worden.

schanskorven-plaatsen-1633687700.jpg
steenkorven-plaatsen-1633687700.jpg

Belangrijk

Iedere korf is voorzien van afstandhouders en tussenschotten. Het is belangrijk deze in de korven te laten zitten. Plaatst u de steenkorven zonder afstandhouders en tussenschotten zal de korf bol gaan staan en gaan golven. Dit krijgt u op een later moment niet meer gecorrigeerd.

Tussentijds controleren


Het is belangrijk om tijdens het vullen de korf regelmatig met een waterpas te controleren. Doe dit zowel horizontaal als verticaal.

plaatsen-van-steenvulling-in-een-schanskorf-1633687700.jpg

Neem de tijd


Het plaatsen van schanskorven is niet moeilijk, maar wel tijdrovend. Als u denkt ' dat doen we even'  hebt u het mis. Als u de tijd neemt voor zowel de fundering, het plaatsen, het vullen en afwerken van de korf geniet u jarenlang van een schitterende korf.

Wilt u meer weten over het plaatsen van handgestapelde steenkorven? Neem contact met ons op.

Schermafbeelding_2020-02-11_om_15.11.28.png