steenkorf met kachel

Dit willen we toch allemaal!

Wilt u het hele jaar rond genieten van het buitenleven? Kijkend naar de veranderende aanblik van uw tuin tijdens alle vier de seizoenen? Dan heb ik goed nieuws voor u, want dat kan geregeld worden! Hoe? Daar zal ik u over vertellen. En beter nog; ik zal het u laten zien.
 

Tuinhuis steen

Een stenen tuinhuis bouwen! Een buitenkans als u het mij vraagt, want daarin kunt u jaarrond comfortabel genieten van uw tuin. Misschien heeft u er al één laten bouwen of staat dit nog op uw wensenlijst.
 

schanskorven-met-kozijnen-1552315448.jpg
Bouwbedr.jpg

Stenen tuinhuis bouwen

Een verrijking van een tuinhuis ontwerp is het toevoegen van een schanskorf. Dat kan bijvoorbeeld een schanskorf tuinhaard zijn of een schanskorf muur die u aan de zichtzijde tegen het tuinhuis plaatst.

Op de foto ziet u hoe zo’n schanskorf muur er dan uit ziet. Ziet u hoe modern een tuinhuis van steen oogt? Het strakke van de schanskorf gecombineerd met het robuuste van de houten palen en de glazen wanden, maakt het niet alleen een prachtige plek om in te vertoeven, het is ook werkelijk een plaatje om te zien. Al zeg ik het zelf.

En dit is slechts één uitvoering. Maar er is zoveel meer mogelijk. Alleen al door uw keuze voor het soort steenvulling geeft u een stenen tuinhuis een eigen en unieke uitstraling.

Buiten naar binnen

Ziet u het al voor zich; op de bank gezeten met een drankje in de hand onderwijl genietend van de aanblik van uw tuin? Of wanneer u tijdens een koude winteravond gezellig aan het borrelen bent met de sterrenhemel als uitzicht.

Neem dan gerust contact met mij op. Ik vertel u graag hoe een schanskorf uw tuinhuis ontwerp kan verrijken.

Een hartelijke groet,

Kees-Jan
Schanskorfspecialist

Group 105.jpg