Blog - Speciale vormen schanskorven

Speciale vormen schanskorven

“Een schanskorf hoeft zeker niet rechttoe rechtaan te zijn. Ondanks wat vaak gedacht wordt is een steenkorf niet alleen toepasbaar als schutting. Naast functioneel is een schanskorf ook heel decoratief. Zowel in uw voor- als achtertuin. U kunt er een statement mee maken, als een waar piece-of-art in uw tuin. Dat kan zijn met strakke rechte lijnen of glooiende vormen. Welke mogelijkheden er zijn als het gaat om de vorm en toepassing laat ik u graag zien. Ik zal er in mijn blog een aantal uitlichten.
 

Schanskorf waterval

Denkt u na over een vijver met waterval in uw tuin? Het zal wellicht niet als eerste in u op komen; een schanskorf met ingebouwde waterval. In de tuin op de foto’s ziet u een prachtige vijver met strakke lijnen, waarbij de grijze en zwarte stenen - die zo kenmerkend zijn voor de industriële stijl - de boventoon voeren. Daar sluit de in RVS uitgevoerde en ingebouwde design waterval perfect bij aan. Dit plaatje kan zo uit een woonmagazine komen, vind u niet?!

speciale vorm schanskorf waterval schanskorf waterval
 

Ronde schanskorf

De tegenhanger van de schanskorf met strakke lijnen, is de schanskorf die rond loopt in harmonie met de natuurlijke en zachte vormen van de natuur. Zo ziet u op de foto’s hieronder een voorbeeld van een afgeronde schanskorf erfafscheiding die mee loopt met de natuurlijke lijnen van de tuin. Een leuk detail: u kunt er de grote afvalcontainers mee aan het zicht onttrekken. Zo slaat u twee vliegen in één klap!

ronde schanskorf speciale vorm
 

Til uw voortuin naar een hoger niveau met een ronde verhoogde border!

Het oogt strak en toch ook vriendelijk door de glooiende vorm. En met de vele soorten en kleuren breukstenen in ons assortiment, hebben wij altijd de steenvulling die het beste aansluit bij uw tuinontwerp. De keuze voor kleur en steensoort maken – zoals u kunt zien - het geheel helemaal af.

voortuin schanskorf Tuin met erfscheiding schanskorf
 

Uw schanskorf op maat

Wij maken de steenkorven in elke gewenste vorm voor u op maat in onze eigen werkplaats. Maatwerk is bij ons standaard. En het mooiste van alles; wij leveren uw voorgemonteerde schanskorf in slecht 5 tot 7 werkdagen. Geen lange levertijden dus.

U ziet dat de speciale vormen schanskorven in elk tuinontwerp passen. Ik sta voor u klaar om met u naar uw ideeën te kijken en de mogelijkheden te bespreken!”

Een hartelijke groet,

Kees-Jan
Schanskorf specialist
Nacon
© copyright 2024 Nacon Steenkorven | Schanskorven
open