(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-MK9KP3F');
steenkorf met kachel

Genieten

De lente heeft zich al van haar beste kant laten zien; overdag een stralend zonnetje en fijne temperaturen. ’s Avonds is het weer langer licht, maar nog wel wat koud om buiten te zitten. Dan is een  schanskorf tuinhaard dé oplossing! Ziet u zichzelf al zitten in uw tuin; nippend van een drankje terwijl u zich warmt aan de sfeervolle tuinhaard! Als u een handige doe-het-zelver bent dan begint het nu vast te kriebelen om uw tuin onder handen te nemen en een schanskorf haard te plaatsen.

Een gashaard of houtkachel?

Dan is de eerste vraag die ik u stel: Gaat u voor een schanskorf gashaard of houtkachel? Voor welke van de twee u ook kiest, optioneel is een barbecuerooster bij te leveren. Dan slaat u twee vliegen in één klap! Nacon levert uitsluitend schanskorf gashaarden en barbecueroosters van RVS. Een RVS gashaard heeft een levensduur van ruim 20(!) jaar! Kiest u voor een houtkachel dan is deze voorzien van een vuurrooster en is een asla optioneel bij te bestellen.

gezellige-vuurkorf-van-schanskorf-1630066471.jpg
vuur-met-schanskorf-1630066471.jpg

Een vrijstaande of ingebouwde schanskorf haard?

Goed, u heeft de eerste stap gezet. Dan is de volgende vraag: wilt u de schanskorf tuinhaard vrijstaand plaatsen of inbouwen? In ons assortiment hebben wij haarden met één open kant. Houd u er bij een inbouw model rekening mee dat de korf 60 centimeter dik moet zijn zodat de haard – met een dikte van 50 centimeter - er in weggewerkt kan worden.

Schanskorf vulling

Voor welke steensoort u kiest is afhankelijk van de stijl waarin uw huis is gebouwd en natuurlijk van de rest van de tuin. En niet alleen welke kleur past erbij, vooral ook: wat vind u mooi? Wat er allemaal mogelijk is kunt u vinden bij ‘steenvullingen’ of kom eens langs in onze prachtige showtuin.

SAM_2351.JPG
kacheldoornikse1.JPG

Maatwerk

Alle korven worden in onze werkplaats voor gemonteerd. Hierdoor zijn (bijna) alle maten schanskorven leverbaar. En hoe mooi is het als u er gelijk een opslagruimte voor de houthaard in kunt laten verwerken of u laat er gelijk een zitgedeelte bij maken. Het kan allemaal!
 

 

TIP

Nog even een laatste tip die ik wil meegeven als u voornemens bent om de schanskorf tuinhaard zelf te plaatsen: bedenk van tevoren goed waar u hem wilt plaatsen en neem de tijd voor het plaatsen!
Wilt u meer weten over een schanskorf tuinhaard of wilt u een offerte aanvragen! Neem dan zeker contact met mij op. Ik help u graag vooruit.

Kees-Jan
Schanskorf specialist

Group 105.jpg