(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-MK9KP3F');

Zoveel mensen, zoveel wensen!
Omdat er nogal grote verschillen in wensen zijn, hanteren wij geen standaard prijzen. Wij begrijpen echter dat u graag wilt weten wat de schanskorven in uw situatie precies kosten. Wij berekenen geheel vrijblijvend voor u de exacte prijs

Vul hier uw aanvraag in en u ontvangt een persoonlijke offerte binnen 24 uur. Door de grote hoeveelheden gaas/stenen die wij jaarlijks verkopen aan zowel de professionele als de particuliere markt zijn wij in staat een kwalitatief goed product tegen een scherpe prijs te leveren.

jeugdhonk-de-steeg-1484831349.jpg
IMG_2117.JPG

Waar moet ik rekening mee houden bij het ontwerp van de korven:
Maaswijdte: Houd bij het ontwerp rekening met de maaswijdte van het materiaal, houd zoveel mogelijk een veelvoud van de gekozen maas aan.

Voorbeeld; U wilt over een lengte van ca 3.50m1 korven plaatsen en wil dit doen van gaas met de maasweidte 7.5cm x 7.5cm. Bij een hele maas komt u dan uit op 3.52m1 of  3.45m1.

Toch maatgebonden?
Het kan zijn dat u korven wilt plaatsen tussen bestaande elementen, bijvoorbeeld tuinmuren. De kans is groot dat u dan niet uitkomt op een veelvoud van de gekozen maaswijdte.
Door middel van een speciale lastechniek is het voor ons mogelijk u de exacte maat aan te bieden.

blo-1581516556.jpg
Bovenaf gevuld.jpg

Dikte, hoogte en palen

Dikte: De meeste muren worden gemaakt met een dikte van 30cm, zo krijgen lage muren voldoende stabiliteit en is het gemakkelijk om een dichte muur te krijgen. Voor een losstaande muur is de min breedte 20cm.

Hoogte: Muren hoger als 1.2 m worden intern verstevigd met stalen palen. Bij tuinmuren van 30cm breed is een hoogte van 2.5 m haalbaar.

Palen: De palen moeten ongeveer om de 1.5 m worden geplaatst, wij zullen u hierin bij een offerteaanvraag in adviseren.

Schanskorven monteren