Schanskorven

Schanskorf overkapping

Wist u dat een schanskorf overkapping heel goed te verwezenlijken is? Zoals bij al onze schanskorven het geval is kunnen we een schanskorf overkapping geheel op maat maken, zodat deze perfect passend is voor uw tuin en terras.

schanskorf overkapping
 

Een schanskorf overkapping geeft een unieke uitstraling

De schanskorf palen zorgen voor een unieke uitstraling in uw tuin. Met zijn robuuste en stoere karakter is het een opvallende verschijning. Combineer dat met het warme van hout en u heeft de perfecte combinatie te pakken. Dankzij de vele mogelijkheden voor steensoort en steenkleur, kunt u de schanskorf perfect laten aansluiten op uw tuinstijl.

Een sfeervolle en warme toepassing aan uw overkapping, dat is een schanskorf tuinhaard. Vrijstaand of ingebouwd in de achterwand van de overkapping.

U leest het, met een schanskorf overkapping geniet u nog langer van het buitenleven. Vertel ons uw wensen en wij adviseren u graag. Of maak eens een inspiratiewandeling door onze showtuin. Hier ziet u de vele mogelijkheden die een schanskorf biedt.

Wilt u liever zelf aan de slag met een ontwerp? Dat kan in onze 3D tekentool, waar u uw eigen schanskorf volledig op maat maakt.
 
© copyright 2022 Nacon Steenkorven | Schanskorven
open