Schanskorven

Schanskorven op maat

Maatwerk is voor ons standaard!

Alle schanskorven en steenkorven worden in onze eigen werkplaats vervaardigd, waardoor wij niet aan maten of afmetingen gebonden zijn. Hierdoor is het voor Nacon mogelijk om korven te leveren die geheel aan uw wensen voldoen. Ook speciale vormen zoals rond, golvend, schuin, uitsparingen of bijvoorbeeld het verwerken van doorgangen of kozijnen behoren tot de vele mogelijkheden. 


Wilt u zelf aan de slag met uw ontwerp?

Klik dan hier om te beginnen met tekenen. Hier kunt u aan de slag met uw eigen ontwerp zoals u het voor ogen heeft. In de video hieronder laten wij u zien dat de meest complexe vormen mogelijk zijn. Dat is pas écht maatwerk!
 


Heeft u al precies voor ogen hoe uw schanskorf eruit moet komen te zien? Klik dan hier om direct een offerte aan te vragen.

Alle schanskorven worden door Nacon volledig voorgemonteerd afgeleverd. De benodigde afstandhouders en eventuele tussenschotten zijn al bevestigd zodat de korven direct geplaatst, gevuld en afgemonteerd kunnen worden. 
 

Schanskorf op maat

Heeft u specifieke wensen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw project. 
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de vele mogelijkheden die schanskorven bieden te bespreken. 
Meer over de mogelijkheden en tips voor het kiezen van de juiste maat kunt u hier lezen. 

© copyright 2024 Nacon Steenkorven | Schanskorven
open