Schanskorven

Schanskorven

Schanskorven, ook wel steenkorven of draadkorven genoemd, worden voornamelijk gebruikt in tuinen vanwege hun decoratieve waarde. De strakke lijnen gecombineerd met een natuurlijk materiaal maken steenkorven tot een bijzonder element in elke omgeving.Schanskorven zijn er met diverse steensoorten en mogelijkheden. Informeert u zich vooraf goed alvorens u een schanskorf koopt.


Een schanskorf voor vele toepassingen

De bouwmethode van de schanskorven is zeer flexibel, waardoor de korven ook zeer geschikt voor grondkeringen en andere bouwkundige elementen in uw tuin, woon of werkomgeving.
Schanskorven worden ook veelvuldig toegepast als schutting of erfafscheiding. Voordeel van een schanskorf schutting of tuinafscheiding is de lange levensduur en het gebruiksvriendelijke onderhoud. 

schanskorf kopen


Perfect afgestemd op uw omgeving

Doordat er vele soorten breuksteen zijn kan deze prima afgestemd worden met de omgeving. U kiest de kleur cq soort die past bij uw tuin, de bestrating of bebouwing.
Daarnaast zijn schanskorven ook goed te combineren met andere materialen zoals houten schuttingdelen, beplanting, gemetselde muren of kolommen.


Een schanskorf kopen bij Nacon  

Dé perfecte schanskorf kopen doe je bij Nacon! Wij maken alle steenkorven in onze eigen werkplaats. Hierdoor is het voor ons mogelijk bijna elke maat en vorm te leveren en hanteren wij een levertijd van slechts 5-9 werkdagen.Meer mogelijkheden en toepassingen vindt u ook op deze website. U kunt ook vrijblijvend een(maatwerk) offerte aanvragen.


Vragen? Bezoek of contacteer ons!

Heeft u nog vragen of wilt u onze showmodellen komen bezichtingenvoordat u daadwerkelijk een schanskorf koopt? Geen probleem! Maak vrijblijvend een afspraak zodat een van onze medewerkers u te woord kan staan. Wij denken graag met u over de aankoop van uw ideale schanskorf.
© copyright 2023 Nacon Steenkorven | Schanskorven
open