Schanskorven

Schanskorven

Schanskorven, ook wel steenkorven of draadkorven genoemd, worden voornamelijk gebruikt in tuinen vanwege hun decoratieve waarde. De strakke lijnen gecombineerd met een natuurlijk materiaal maken steenkorven tot een bijzonder element in elke omgeving.

De bouwmethode van de schanskorven is zeer flexibel, waardoor de korven ook zeer geschikt voor grondkeringen en andere bouwkundige elementen in uw tuin, woon of werkomgeving.
Schanskorven worden ook veelvuldig toegepast als schutting of erfafscheiding. Voordeel van een schanskorf schutting of tuinafscheiding is de lange levensduur en het gebruiksvriendelijke onderhoud. 

Wij maken de steenkorven in onze eigen werkplaats. Hierdoor is het voor ons mogelijk bijna elke maat en vorm te leveren en hanteren wij een levertijd van slechts 5-9 werkdagen.   

Doordat er vele soorten breuksteen zijn kan deze prima afgestemd worden met de omgeving. U kiest de kleur cq soort die past bij uw tuin, de bestrating of bebouwing.
Daarnaast zijn schanskorven ook goed te combineren met andere materialen zoals houten schuttingdelen, beplanting, gemetselde muren of kolommen.


De mogelijkheden met schanskorven zijn eindeloos.  

Meer mogelijkheden en toepassingen vindt u ook op deze website. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen.
Heeft u nog vragen of wilt u onze showmodellen komen bezichtingen? Maak vrijblijvend een afspraak zodat een van onze medewerkers u te woord kan staan. Wij denken graag met u mee.


 
© copyright 2022 Nacon Steenkorven | Schanskorven
open