(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-MK9KP3F');

Voorzichting

Bij een korf die bovenaf gevuld wordt is het belangrijk dat dit voorzichtig gebeurd, stort u in een keer een grote hoeveelheid stenen in de korf is de kans groot dat de voorgemonteerde afstanshouders er uit springen en de korf  rond / bol gaat staan. Vul laag voor laag met bijvoorbeeld emmers en doe dit over de gehele lengte tegelijk, zodat de korf geleidelijk aan gevuld wordt. Ieder korf is voorzien van afstandhouders en tussenschotten. Het is belangrijk deze in de korven te laten zitten. Controleer tijdens het vullen regelmatig met een waterpas of de korf nog recht staat. 

schanskorf-vullen-1636982013.jpg
steenkorf-afwerken-1636982013.jpg

Neem de tijd


Het plaatsen van schanskorven is niet moeilijk, maar wel tijdrovend. Als u denkt ' dat doen we even'  hebt u het mis. Als u de tijd neemt voor zowel de fundering, het plaatsen, het vullen en afwerken van de korf geniet u jarenlang van een schitterende korf.

Heeft u nog vragen over het plaatsen van schanskorven, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op

levering-schanskorven.jpg