Hoe worden schanskorven geleverd
Onze klanten waarderen ons met een gemiddelde van:
9,8 op basis van
429 beoordelingen.

Hoe worden schanskorven geleverd

Iedere bestelde schanskorf wordt door onze medewerkers met zorg gemonteerd en geleverd. 
Alle korven worden prefab in elkaar gezet zodat het plaatsen niet moeilijk meer is. Naast de benodigde bevestigingsmaterialen wordt er een plaatsingsinstructie mee geleverd.

Maximale lengte:
De maximale lengte van één segment korf is 2,5m1. Heeft u bijvoorbeeld een totale lengte van 10m1 dan zal deze uit 4 korven bestaan welke onderling gekoppeld dienen te worden met C-ringen welke zijn mee geleverd.
Heeft u voorkeur voor een verdeling van de schanskorven? Uiteraard is dat geen probleem, geeft dit aan ons door zodat wij samen met u naar de mogelijkheden kijken.

Steenvulling:
Het door u gekozen vulmateriaal wordt in grote zakken van 0,5m3 tot 1m3 geleverd. Deze zogenaamde big bags worden door middel van een vrachtwagen met kraan gelost.
Uiteraard is het ook mogelijk om de materialen bij ons af te halen, houd hierbij wel rekening met het gewicht van de stenen. Afhankelijk van de soort die u kiest varieert het gewicht van 1500 kg tot 1700 kg per m3.

Transport:
Door het volume en gewicht van de korven en stenen worden al onze steenkorven geleverd door middel van een oplegger met een kraan. Soms is het door de omvang en het gewicht van de oplegger niet mogelijk om op hele korte afstand te komen. De totale lengte van een vrachtwagen is ca. 16m1. De arm van de kraan kan tot ca. 3m1 naast de oplegger lossen. Heeft u voorkeur voor een losplaats? Overleg dit met de chauffeur die u ca. een half uur voor levering belt.


Transport schanskorf
© copyright 2024 Nacon Steenkorven | Schanskorven
open