Grindschuttingen
Onze klanten waarderen ons met een gemiddelde van:
9,4 op basis van
264 beoordelingen.

Grindschutting, erfafscheiding of schutting?

Grindschutting van Nacon

Een grindschutting als erfafscheiding is een schitterende toepassing in de tuin. Maar heet dat dan een schanskorf schutting, steenkorf schutting, erfafscheiding, een grindschutting of gewoon een schutting? Bij Nacon leveren we bijzonder maatwerk voor bijzondere tuinen. Dus hoe u het ook noemt, het effect is altijd bijzonder. En geen tuin is hetzelfde. Dat geldt ook voor uw steenkorf schutting. Door de ongelofelijke hoeveelheid van mogelijkheden, heeft u altijd iets unieks. U stelt zelf de vorm, de combinatie van materialen en de vulling samen.

​Duurzaam
Naast de decoratieve waarde hebben steenkorven ook andere voordelen ten opzichten van traditionele afscheidingen. Korven zijn zeer duurzaam. Het gebruikte gepuntlaste gaas is vervaardigd uit het kwalitatief hoogwaardige Galfan en zijn daardoor onderhoudsvrij. Wij geven 25 jaar garantie op onze schanskorven, steenkorven en grindschuttingen.

​Maten
Als u kiest voor een grindschutting kunt u kiezen vor een minimale breedte van 7,5 cm. Grindschuttingen zijn gemaakt van gaas met een maaswijdte van 25mmx25mm. De schanskorf stenen waarmee een grindschutting gevuld wordt hebben een kleine afmeting, vandaar de naam grindschutting.

Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag.
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij geven tijdens werkdagen binnen 24 uur antwoord op uw offerte aanvraag. Klik hier voor meer informatie.

Laat u inspireren door de projecten op onze site of bel ons voor vrijblijvende informatie over de mogelijkheden.
© copyright 2016 Nacon Steenkorven | Schanskorven