Grindschuttingen
Onze klanten waarderen ons met een gemiddelde van:
9,8 op basis van
429 beoordelingen.

Grindschutting

Een grindschutting als erfafscheiding is een schitterende toepassing in de tuin. Maar heet dat dan een schanskorf schutting, steenkorf schutting, erfafscheiding, grindscherm, een grindschutting of gewoon een schutting van grind?
 

Grindschutting van Nacon

Bij Nacon leveren we bijzonder maatwerk voor bijzondere tuinen. Dus hoe u het ook noemt, het effect is altijd bijzonder. En geen tuin is hetzelfde. Dat geldt ook voor uw steenkorf schutting. Door de ongelofelijke hoeveelheid van mogelijkheden, heeft u altijd iets unieks. U stelt zelf de vorm, de combinatie van materialen en de vulling samen. Vervolgens plaatst Nacon uw grindschutting op maat, maar u kunt er ook voor kiezen de grindschutting zelf te maken.
 

​Duurzame schutting

Naast de decoratieve waarde hebben steenkorven of schutting van grind ook andere voordelen ten opzichten van traditionele afscheidingen. Korven zijn zeer duurzaam. Het gebruikte gepuntlaste gaas is vervaardigd uit het kwalitatief hoogwaardige Galfan en zijn daardoor onderhoudsvrij. Wij geven 25 jaar garantie op onze schanskorven, steenkorven en grindschuttingen.

Grindschutting basalt steen


​Maten grindschutting

Als u kiest voor een grindschutting kunt u kiezen voor een minimale breedte van 7,5 cm. Grindschuttingen zijn gemaakt van gaas met een maaswijdte van 25mmx25mm. De schanskorf stenen waarmee een grindschutting gevuld wordt hebben een kleine afmeting, vandaar de naam grindschutting. Wij maken een grindschutting op maat in de afmetingen van uw beschikbare buitenruimte.


Grindschutting zelf maken

Evenals schanskorven en steenkorven kunt u ook een grindschutting zelf te maken. Voor echte doe het zelvers is het plaatsen van een grindschutting geen probleem. Geen doe het zelver? Ook dan moet het lukken om aan de hand van onze instructies zelf grindschuttingen te plaatsen.
In onze werkplaats worden de grindschuttingen volgens de door u opgegeven maten gemaakt en prefab in elkaar gezet. De meegeleverde werkbeschrijving helpt u met het plaatsen. Op deze manier kunt u vrij eenvoudig een grindschutting zelf maken


Prijzen grindschutting

Grindschutting prijzen lopen sterk uiteen en zijn met name afhankelijk van uw wensen, zoals; het aantal benodigde meters draadkorf en de grindvulling. De exacte prijs van uw gewenste grindschutting kunnen wij het beste aangeven in een offerte op maat.

grindschutting zelf maken

Ontwerp uw eigen grindschutting 

De Nacon online ontwerptool biedt u de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met het ontwerp van uw grindschutting.


Vrijblijvende offerte op maat

Het aanvragen van een offerte voor een grindschutting op maat is geheel vrijblijvend. Vraag hier uw offerte aan, wij zullen zo spoedig mogelijk uw aanvraag behandelen.

Laat u inspireren door de projecten op onze site of bel ons voor vrijblijvende informatie over de mogelijkheden.
© copyright 2024 Nacon Steenkorven | Schanskorven
open