Blog - Tuinhuis van steen

Tuinhuis van steen

Wilt u het hele jaar rond genieten van het buitenleven? Kijkend naar de veranderende aanblik van uw tuin tijdens alle vier de seizoenen? Dan heb ik goed nieuws voor u, want dat kan geregeld worden! Hoe? Daar zal ik u over vertellen. En beter nog; ik zal het u laten zien.
 

Het perfecte plaatje

Als schanskorfspecialist ben ik dagelijks bezig met buiten. Mijn werk is mijn hobby. Passie zelfs. Een nieuw ontwerp tot leven zien komen in uw tuin, daar geniet ik van!

Thuis geniet ik graag zolang mogelijk van het buitenleven. Niet alleen op de mooiste, warmste of zonnigste dagen. Nee, het liefst jaarrond. De natuur zie ik het liefst van dichtbij veranderen met het wisselen van de seizoenen. Waarbij ieder seizoen zo zijn eigen charmes heeft.

Van de ontluikende natuur aan het eind van de winter in afwachting van het voorjaar. De natuur in volle bloei in het voorjaar, groen in de zomer, waarna die zich in de herfst weer klaarmaakt om in winterslaap te gaan. Om dan uit te kijken naar een witte wereld op een ijskoude en zonnige dag. Dat klinkt goed toch?!

sierappel aster en distelvlinder rozen in de tuin winterbes 

Tuinhuis steen

Een stenen tuinhuis bouwen! Een buitenkans als u het mij vraagt, want daarin kunt u jaarrond comfortabel genieten van uw tuin. Misschien heeft u er al één laten bouwen of staat dit nog op uw wensenlijst.
 

Stenen tuinhuis bouwen

Een verrijking van een tuinhuis ontwerp is het toevoegen van een schanskorf. Dat kan bijvoorbeeld een schanskorf tuinhaard zijn of een schanskorf muur die u aan de zichtzijde tegen het tuinhuis plaatst.

Hieronder ziet u hoe zo’n schanskorf muur er dan uit ziet. Ziet u hoe modern een tuinhuis van steen oogt? Het strakke van de schanskorf gecombineerd met het robuuste van de houten palen en de glazen wanden, maakt het niet alleen een prachtige plek om in te vertoeven, het is ook werkelijk een plaatje om te zien. Al zeg ik het zelf.

tuinhuis van steen   

En dit is slechts één uitvoering. Maar er is zoveel meer mogelijk. Alleen al door uw keuze voor het soort steenvulling geeft u een stenen tuinhuis een eigen en unieke uitstraling.

stenen kachel in tuinhuis stenen tuinhuis met kachel

Buiten naar binnen

Ziet u het al voor zich; op de bank gezeten met een drankje in de hand onderwijl genietend van de aanblik van uw tuin? Of wanneer u tijdens een koude winteravond gezellig aan het borrelen bent met de sterrenhemel als uitzicht.

Neem dan gerust contact met mij op. Ik vertel u graag hoe een schanskorf uw tuinhuis ontwerp kan verrijken.

Een hartelijke groet,

Kees-Jan
Schanskorfspecialist
kees-jan schanskorf specialist
© copyright 2024 Nacon Steenkorven | Schanskorven
open