(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-MK9KP3F');
schanskorf-bij-zwembad-te-geldrop-1561724120.jpg

Maatwerk schutting

Maatwerk wordt vaak geassocieerd met een behoorlijk prijskaartje. Niets is minder waar, want maatwerk is bij Nacon standaard! Wij hebben als groot voordeel dat we al onze schanskorven en steenkorven in huis maken, wat ons de mogelijkheid biedt om steenkorf schuttingen – ook wel grindschuttingen genoemd - te leveren in elke gewenste maat of vorm, zonder de extra kosten die vaak bij maatwerk horen.

Combineer er op los!

Er zijn tal van mogelijkheden als het gaat om uw nieuwe schanskorf of grindschutting waardoor u deze naadloos kunt laten aansluiten op uw tuinontwerp. Zo kunt u spelen met het ontwerp van de schutting door schanskorven af te wisselen met bijvoorbeeld houten schuttingdelen. Zo krijgt de schutting een robuuste, stoere en levendige uitstraling. En wat dacht u van de ruime keuze aan steenvulling? De kleur en soort steen geven de uitstraling waar u naar op zoek bent.

grindschutting-1566636098.jpg
Schanskorf met verlichting

Uw schutting in de spotlight

En wat dacht u van wat extra sfeer in uw tuin door verlichting in de schanskorven te laten monteren? Of zet uw schutting in de spotlights door deze te verlichten met grondspots. Zo kunt u niet alleen vanuit uw tuin, maar ook vanuit huis genieten van een sfeervolle aanblik.

 

De voordelen van een steenkorf schutting

Ik zet graag nog even alle voordelen voor u op een rijtje! Maatwerk is standaard, waardoor u niet aan vaste maten en / of vormen vast zit. Wilt u een doorgang in de schanskorf? Het plaatsen van een poort of kozijn is mogelijk! Daarnaast is een steenkorf schutting – anders dan een houten schutting - onderhoudsvriendelijk, oerdegelijk en heeft ie een lange levensduur. Wij hebben hier zo’n rotsvast vertrouwen in dat wij u zelfs 25 jaar garantie geven op uw schanskorf, steenkorf of grindschutting.

Schanskorven tussen gemetselde kolommen
Group 105.jpg

 
Dus bent u op zoek naar een strakke afwerking van uw tuin, dan zorgen wij ervoor dat de schutting perfect in dit plaatje past. Laat u eens inspireren door een kijkje te nemen bij onze projecten! Uiteraard behoort een vrijblijvend adviesgesprek ook tot de mogelijkheden.

Bent u al overtuigd?”

Kees-Jan
Schanskorf specialist