(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-MK9KP3F');
reclamemuur-doornikse-bovenaf-gevuld-1484832020.jpg
rijswijk-1484833130.jpg

Uitstraling schanskorven

De combinatie van het “strakke” gaas met de natuursteen vulling maken het tot een unieke verschijning. Doordat het type vulling is aan te passen op de “sfeer” van de omgeving, zijn ze vrijwel overal toepasbaar.

Wij hebben ons volledig toegelegd op het maken en plaatsen van schanskorven. Door onze geografische ligging in het midden van het land, zijn wij niet alleen in heel Nederland actief, maar ook in België.

 

 

gevelbekleding-1584958257.jpg
schankorven-met-logo-1552734226.jpg

Van harte welkom aan uw klanten
De buitenkant van uw bedrijf is natuurlijk uw visitekaartje. En dan moet het er strak uitzien. Een prettige toepassing van schanskorven is dat er zelfs complete logo's (met belichting!) kunnen worden toegevoegd. Of dat nu aan een sier-element of een erfafscheiding is, dat maakt niet uit. Kijk maar eens naar de onderstaande afbeeldingen ter inspiratie. Er is meer mogelijk dan u denkt!

Zitbank steenkorf

Veelzijdigheid
Schanskorven worden in de bouw veelal gebruikt voor gevelbekleding, grondkering, geluidswallen, visuele afscheidingen en oeverbekleding.

Kijk ook bij onze projecten voor de variëteit aan projecten die wij de afgelopen jaren hebben uitgevoerd. Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

rijswijk-hellingbaan-1484833298.jpg

Met schanskorven bouwen aan een professionele uitstraling!

Direct uw maatvoering testen?

Onze design-tool helpt u verder!