Steenvullingen
Wat zoekt u?
Onze klanten waarderen ons met een gemiddelde van:
9,7 op basis van
417 beoordelingen.

Schanskorf vulmethode

Welke methode kiest u?

Bij schanskorven heeft u de keuze uit 2 verschillende verwerkingsmethodes. De zogenoemde handgestapelde korven of van bovenaf gevulde korven (ook wel los gestort genoemd). De verwerkingsmethode die u kiest is bepalend voor de uitstraling die u wilt creëren.


Hand gestapelde schanskorven

Bij hand gestapelde korven wordt doorgaans gaas met een grotere maaswijdte gehanteerd dan bij bovenaf gevulde korven. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een grote maaswijdte wordt er ook een grotere maat steenvulling gehanteerd. 


Schanskorven van bovenaf gevuld

Korven die van bovenaf gevuld worden (los gestort) worden meestal gemaakt van gaas met een maaswijdte van 5 x 5 centimeter.
 
Op onze pagina voor de doe het zelver vindt u een uitgebreide informatie over het plaatsen en verwerken van beide methodes.
Op onze projecten pagina kunt u de verschillende verwerkingsmethodes zien. En uiteraard bent u van harte welkom om onze showmodellen op het bedrijf te bekijken. Om u goed van dienst te kunnen zijn vinden wij het fijn als u hiervoor een afspraak maakt zodat onze experts voldoende gelegenheid hebben om u te woord te staan.
© copyright 2023 Nacon Steenkorven | Schanskorven
open