Speciale vormen
Onze klanten waarderen ons met een gemiddelde van:
9,7 op basis van
417 beoordelingen.

Speciale vormen

Schanskorven ook wel steenkorven genoemd, worden voornamelijk gebruikt in openbare ruimtes en tuinen vanwege hun decoratieve waarde. Omdat we vrij zijn in vormgeving, kunnen we alle denkbare vormen en maten zelf maken zoals u als opdrachtgever wenst. Vaak wordt er door een architect of andere vormgever een ontwerp gemaakt welke wij dan in onze werkplaats maken, zodat de klant dit zelf kan plaatsen of door onze montageafdeling kan laten plaatsen. De strakke lijnen gecombineerd met een natuurlijke materiaal als vulling, geven hierdoor een speciaal element in uw omgeving.

De bouwmethode van de schanskorven is zeer flexibel zodoende zijn de korven ook zeer geschikt voor bouwkundige elementen in een omgeving. Wij maken de steenkorven in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij bijna elke gewenste maat en vorm leveren en hanteren wij een levertijd van slechts 5-9 werkdagen.

De vulling is aan te passen aan de kleuren in de omgeving. Tevens kunnen de korven ook dienen als zitbank, reclamezuil, enz. kortom veel toepassingen zijn mogelijk.

Offerte aanvragen

kunstwerk schanskorven
© copyright 2023 Nacon Steenkorven | Schanskorven
open