Welke maten schanskorven zijn er leverbaar
Onze klanten waarderen ons met een gemiddelde van:
9,7 op basis van
417 beoordelingen.

Welke maten schanskorven zijn er leverbaar

Zijn er standaard maten? Zijn maatwerk schanskorven of steenkorven duur? Wij hebben geen standaard maten. Maatwerk is bij ons standaard en daardoor niet duurder. De levertijd bedraagt ongeveer 5 tot 7 werkdagen. Indien sneller gewenst, kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.
Omdat er nogal grote verschillen in wensen zijn, hanteren wij geen standaard prijzen. Wij begrijpen echter dat u graag wilt weten wat de schanskorven in uw situatie precies kosten. Wij berekenen geheel vrijblijvend voor u de exacte prijs. Hebt u interesse in schanskorven? Vul hier uw aanvraag in en u ontvangt een persoonlijke offerte binnen 24 uur. 
Door de grote hoeveelheden gaas/stenen die wij jaarlijks verkopen aan zowel de professionele als de particuliere markt zijn wij in staat een kwalitatief goed product tegen een scherpe prijs te leveren.


Waar moet ik rekening mee houden bij het ontwerp van de korven:

Maaswijdte: Hou bij het ontwerp rekening met de maaswijdte van het materiaal, houd zoveel mogelijk een veelvoud van de gekozen maas aan.
Voorbeeld; U wilt over een lengte van ca 3.50m1 korven plaatsen en wil dit doen van gaas met de maasweidte 7.5cm x 7.5cm. Bij een hele maas komt u dan uit op 3.52m1 of  3.45m1.


Maatgebonden?:

Het kan zijn dat u korven wilt plaatsen tussen bestaande elementen, bijvoorbeeld tuinmuren. De kans is groot dat  u dan niet uitkomt op een veelvoud van de gekozen maaswijdte. Door middel van een speciale lastechniek is het voor ons mogelijk u de exacte maat aan te bieden.

Dikte: De meeste muren worden gemaakt met een dikte van 30cm, zo krijgen lage muren voldoende stabiliteit en is het gemakkelijk om een dichte muur te krijgen. Voor een losstaande muur is de min breedte 20cm.

Hoogte: Muren hoger als 1.2 m worden intern verstevigd met stalen palen.
              Bij tuinmuren van 30cm breed is een hoogte van 2.5 m haalbaar.

Palen: De palen moeten ongeveer om de 1.5 m worden geplaatst, wij zullen u hierin bij een offerteaanvraag in adviseren.
© copyright 2023 Nacon Steenkorven | Schanskorven
open